Június második hetében is tombol a kora nyári idő

A jövő héten is sok napsütés várható, ezért vigyázzunk bőrünk egészségére! Magas lesz az UV sugárzás ezáltal bőrünk hamar leéghet.

Hétfőn reggel 9-16 fokra ébredünk. Napközben többnyire napos időre számíthatunk, néhol azonban előfordulhatnak kisebb záporok, zivatarok. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25-29 fok között alakul.

Kedden is marad a napos idő helyenként kisebb záporokkal, zivatarokkal, amit akár viharos széllökések is kísérhetnek. A hajnali órákban 9-17 fokot, délután 26-29 fokot mérhetünk.

Szerdán is meleg napos idő várható, de a napsütés mellett leginkább a nyugati és északi megyékben többfelé megnövekszik a felhőzet záporokra zivatarokra lehet számítani. Többfelé megélénkül a szél. A reggeli 10-18 fokos hőmérséklet napközben 26-30 fokra melegszik.

Csütörtökön is többfelé lehet zápor, zivatar, de ez a hőmérsékletre nem lesz nagy hatással, meleg nyári idő várható. Hajnalban 11-18 fok, délután 24-29 fok között várható a hőmérséklet.

Péntek reggel 10-17 fokra ébredünk. A hét utolsó munkanapján sem változik időjárásunk. Napos meleg idő várható. A nappali legmagasabb hőmérséklet 24-29 fokon tetőzik.

A hétvégén helyenként számíthatunk kisebb esőkre, záporra, zivatarokra a napsütéses idő mellett. Többfelé élénk széllökések várhatóak. Szombat hajnalban 10-17 fok, vasárnap 12-19 fokra ébredünk. Napközben mind két nap 25-30 fokos maximumok várhatóak

További hírek

akár 40 fokos meleg is lehet

Ezen a héten is forróság és viharok várnak ránk-akár 40 fok is lehet!

Továbbra is marad a meleg, fülledt idő országunkban záporokkal, zivatarokkal.Hétfőn és kedden több megyére első …