Napos péntek után borongós hétvége

Ragyogó napsütéses nap vár ránk pénteken. Helyenként az ország észak-keleti megyéiben lehetnek kisebb esők, a Dunántúlon pedig a szél zavarhatja meg ezt a szép napos időt. A nappali legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton többfelé lesz felhős az ég. Készítsük elő az esernyőnket is, ugyanis országosan várható a napos időszakok mellett eső, záporeső. Reggel 5-13 fokra ébredünk ami napközben 16-25 fok közé melegszik. A melegebb értékeket az ország keleti felén mérhetjük.

Vasárnap a kezdetben erősen felhős napon többfelé lesz eső, záporeső főként északon, északnyugaton. A nap előrehaladtával csökken a felhőzet és a csapadék mennyisége. A kezdeti 8-13 fok délutánra 15-25 fok közé melegszik de marad a szombati kettősség: északnyugaton alacsonyabb délkeleten magasabb értékekkel.

Pünkösd hétfőn újra a napsütésé a főszerep. Kezdetben az ország keleti részén lesz több napsütés majd nyugaton is kezd felszakadozni a felhőzet. A keleti megyékben akár 27 fok is lehet! Reggel 4-13 fokra, délután 17-27 fokra lehet számítani.

További hírek

hétvégén akár fagyhat is október

Hétvégén, akár fagyhat is!

Északkelet irányából hideg, száraz levegő érkezik térségünkbe. Szombaton, és vasárnap két méteres magasságban, akár fagyhat …