Napsütés és eső a héten

A borongós idő még mindig elmarad az ilyenkor megszokottól.

Pünkösd hétfőn változóan felhős lesz az ég. A kezdeti napsütéses időt a nap folyamán helyenként megzavarhatja egy-egy zápor, zivatar. Az esők közelében megélénkül a délkeleti szél. A nappali legmagasabb hőmérséklet 20-22 fok között alakul.

Kedden is marad a változékony idő több kevesebb napsütéssel. Többfelé lesz zápor, zivatar. Megerősödik -olykor viharossá is fokozódhat- az északnyugati légmozgás. Nappal 17-25 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Szerdán több napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A nappali hőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Csütörtökön is marad a változóan felhős időjárás. A napsütés mellett többfelé számíthatunk esőre is. Marad az északnyugati szél is térségünkben. Délutánra 17-23 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken leginkább a napsütésé lesz a főszerep, csak elvétve számíthatunk kisebb esőkre. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton is változóan felhős lesz az ég. A délkeleti szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18-23 fok között alakul.

Vasárnap napos időre számíthatunk délután lehet elszórtan eső, záporeső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20-25 fok között alakul.

További hírek

akár 40 fokos meleg is lehet

Ezen a héten is forróság és viharok várnak ránk-akár 40 fok is lehet!

Továbbra is marad a meleg, fülledt idő országunkban záporokkal, zivatarokkal.Hétfőn és kedden több megyére első …