Záporokkal, zivatarokkal érkezik a lassú felmelegedés

A héten kettős fronthatás terheli szervezetünket. Az arra érzékenyeket fáradékonyság jellemezheti.

Hétfő reggel párás, esős reggelre ébredünk. Nyugaton estig marad ez a szürke borongós idő, a keleti országrészen rövid időre felszakadozik a felhőzet. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-7 fok, a legmagasabb hőmérséklet 8-14 fok között alakul.

Kedden többfelé hosszabb-rövidebb napos időszakok és záporok, zivatarok váltják egymást. Helyenként viharos széllökések is lehetnek. Reggel 1-6 fok, délutánra 13-16 fok várható.

Szerdán a napos gomolyfelhős időben egyre inkább az eső lesz a jellemzőbb. A délnyugati szél feltámad, akár viharos széllökések is kísérhetik a zivatarokat. Reggel 1-7, napközben 15-20 fok várható.

Csütörtökön hidegfront érkezik térségünkbe esővel, záporral, zivatarral erős széllökésekkel. Reggel 1-7 délután 15-20 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk.

Pénteken többfelé süt ki a nap, egyre csökken a csapadékmennyiség. A szeles idő megmarad. A reggeli 4-10 fok, délutánra 10-14 fokig melegszik fel.

Szombaton szeles, de napos idő várható. Néhol alakulhat ki zápor. Hajnalban -3 és +2, napközben 12-16 fok között várható a hőmérséklet.

Vasárnap csapadékmentes idő várható több órás napsütéssel. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +3 fok, a legmagasabb 15-20 fok körül alakul.

További hírek

akár 40 fokos meleg is lehet

Ezen a héten is forróság és viharok várnak ránk-akár 40 fok is lehet!

Továbbra is marad a meleg, fülledt idő országunkban záporokkal, zivatarokkal.Hétfőn és kedden több megyére első …